Altres
Kamax
Ford
Válvulas Arco

8M 2023 “IMPARABLES”

Concentracions i manifestacions convocades al País Valencià:

8M 2023 “IMPARABLES”
06 / 03 / 2023

18:30 h: Concentració i Manifestació a Sagunt: eixida des de la Tinència d’Alcaldia del Port de Sagunt. Organitza: Coordinadora Feminista del Camp de Morvedre.

18:30 h:Abans de la manifestació a València: Acció col.lectiva de solidaritat amb les dones iranianes: Tisorada al patriarcat a la plaça Porta de la Mar. Convocatòria de totes les dones a participar en l’acció en solidaritat amb les dones iranianes, a una gran resposta feminista de totes les valencianes per a tallar-nos els cabells en senyal de denúncia per l’assassinat de Mahsa Amini i totes les dones que estan sent brutalment reprimides i/o assassinades pel règim iranià.

19:00 h: MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA: Feminisme, justícia, igualtat i drets per a les dones. La marxa eixirà de la Plaça Porta de la Mar i passarà per carrer Colom, carrer Xàtiva, Marqués de Sotelo, Plaça del Ajuntament, carrer San vicent i Plaça de la Reina on tindrà lloc la lectura del manifest (amb traducció al llenguatge de signes). Lloc de trobada de la Intersindical Valenciana a les 18:30 h al carrer Cerdà Tallada, cantó amb el carrer Colom, per a seguir la marxa.

18:30 h: MANIFESTACIÓ A CASTELLÓ: Feminisme, justícia, igualtat i drets per a les dones. La marxa eixirà de la Plaça de les Aules per Sant Lluís, Clavé, Arrufat Alonso, Ronda Magdalena, Saragossa, Rei En Jaume, Ruiz Zorrilla, Enmig, Colon fins a la Plaça Major on tindrà lloc la lectura del manifest. Lloc de trobada de la Intersindical Valenciana a les 18:15 h a la cantonada de l’església de Sang per a seguir la marxa.

19:00 h: MANIFESTACIÓ A ALACANT: En defensa constante de las mujeres con derechos. La marxa eixirà de las escalinatas de Jorge Juan.

18:30 h: MANIFESTACIÓ A GANDIA: Centre Social Beniopa.

19:00 h: MANIFESTACIÓ O ONTINYENT: Plaça de Santo Domingo.

19:00 h: MANIFESTACIÓ A XÀTIVA: Casa de la Dona.